torstai 10. heinäkuuta 2014

Kevään ja kesän kuulumisia

Alku vuosi onkin vierähtänyt Friidun pentuprojektin tiimoilla. Siinä sivussa tosin pyöräytin itsekin ilmoille yhden tytön, Aino syntyi 8.2. , 3330g ja 50cm raskausviikolla 41+1.

Flip on joutunut pärjäämään lähinnä treenien voimalla, onneksi sille ne kisat ei sinänsä merkitse mitään. Agility on ollut kutakuinkin tauolla, ensin oli lonkat sökönä ja nyt myöhemmin keväällä mun polvi taas muljahti paikoiltaan. Juhannuskisoihin Flippersson pääsi kuitenkin Mirkan ohjastamana, kivaa oli ja räkä lensi! Me saatiin vihdoinkin aikaiseksi lampaat myös kotosalle, mutta ne ei ole vielä oikein tottuneet koiraan niin ei ole juuri päästy paimennusta treenaamaan. Loppuvuoden suunnitelmia ei ole tehty, katsotaan nyt miten mun kintut paranee ja kämppä tyhjenee vinttikoirista.

...Mistä päästäänkin sitten Friidun ja Alfan pentuihin. Niitä syntyi komeat 10 kappaletta vuorokaudella 63, kaikki jäivät henkiin. Friidu hoiti synnytyksen ja imetyksen oikein mallikkaasti. Pennut ovat nyt 9 viikkoisia, yksi on lähtenyt kotiinsa viime viikonloppuna, seuraavana lähtee 2 ja 20. pv lähtee taas yksi ja kolme lähtee 23.pv. Sitten on vielä näillä näkymin 3 jäljellä, yksi tyttö ja kaksi poikaa. Jos etsit monipuolista harrastuskoiraa näyttelyihin ja maastoihin, jolla on luultavasti myös vahtiviettiä niin ota yhteyttä! Lisää tietoa pennuista ja kuvia löytyy pentublogista: chartpolskipuppies.blogspot.com. Vapaita pentuja pääsee pällistelemään Tampereen maastokisoihin 13.7. ja kiinnostuneet ovat toki tervetulleita koska vaan meille kunhan tulostaan vaan ilmoittaa!

Friidu alottaa kisakauden ensi sunnuntaina Tampereen maastoissa, se on palautunut upeasti pentujen jäljiltä ja on jo into piukassa kotona vapavieheen perässä ravannut. Sen jälkeen seuraava kisa on Hyvinkäällä 2.8., ja SM:t olisivat haaveissa taas jos a) saadaan riittävät tulokset kisoista b) 3 muutakin polskia saa riittävät tulokset maastoista. Seuraava näyttely mammaloman jälkeen on vaatimattomasti maailman voittaja, mennään vähän haistelemaan ISON näyttelyn tuulia... Josko siellä olisi kisakumppaneita enemmän kuin 1.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti